Pennings Bouw BV:

Pennings Bouw is een bouwbedrijf gestart in 2004. Sinds 2009 zijn wij gevestigd op bedrijventerrein De Wildeman te Zaltbommel.
Pennings Bouw verzorgt het complete pakket van het vervangen van kozijnen tot complete woningrenovatie voor particulieren. Voor bedrijven realiseren wij winkel- en/of bedrijfsruimteaanpassingen. Samen met u (en eventueel de architect) zoeken wij naar de beste oplossingen die een optimale prijs/kwaliteit verhouding opleveren. Pennings Bouw begeleidt u desgewenst in het gehele traject van ontwerp, vergunning t/m oplevering.

De gezichten van Pennings Bouw BV

Barend Pennings

Na een aantal jaren als free-lancer gewerkt te hebben ben ik in 2004 gestart met Pennings Bouw BV. Ik kom uit een aannemersfamilie uit Rosmalen. De techniek en het ondernemerschap is er dus met de paplepel ingegoten. De bouwervaring van de 4 oudere generaties Pennings gaat terug tot maar liefst 1873! Voor Pennings Bouw ben ik uw aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot aan de oplevering en eventuele nazorg. Pennings Bouw is aangesloten bij de branchevereniging Bouwend Nederland. Bij Bouwend Nederland regio Den Bosch vervul ik een bestuursfunctie. Daarnaast zit ik in het bestuur van het Parkmanagement De Wildeman, het bedrijventerrein waar ons bedrijf is gevestigd.

 

Ronny Hetjes

Na bijna 10 jaar als timmerman gewerkt te hebben en een uitstapje naar het onderwijs, ben ik al weer een paar jaar bij Pennings Bouw werkzaam als werkvoorbereider/calculator. De ervaring als timmerman komt goed van pas in mijn huidige functie. Ik woon in het Land van Heusden en Altena met mijn gezin. Ik ben ’s avonds ook graag bezig met klussen. 

Het mooiste aan de bouw vind ik: een woning is meestal de grootste aankoop in een mensenleven, dat wij bij mogen dragen om deze aankoop tot hun thuis te maken vind ik zeer bijzonder.

 

Jurean Bergakker

Ik werk sinds een paar jaar bij Pennings Bouw. Tijdens mijn opleiding kwam ik bij een kozijnenbedrijf terecht. Ik wilde graag bij een bedrijf gaan werken waar alle facetten van het vakmanschap aan de orde kwamen en ben blij dat ik bij Pennings Bouw afwisselend werk heb. En de ervaring van kozijnen plaatsen komt nog regelmatig van pas. Ik woon in Zaltbommel. Mijn hobby is voetbal. 

 

Gerrit-Jan van Zuijdam

Sinds februari 2019 ben ik bij Pennings Bouw in dienst. Ik heb altijd in de bouw gewerkt met projecten als bij Pennings Bouw. Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in Hellouw. Ik ben leider/trainer van een voetbaljeugdteam bij ASH. Ik houd zelf van voetbal, wandelen en fietsen en er met mijn gezin op uit te trekken.

Het mooiste aan de bouw vind ik de afwisselende werkzaamheden en het contact met de collega’s, opdrachtgevers en onderaannemers.

“Wij (ver)bouwen uw huis, u maakt het uw thuis!”

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat