9,2 30 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 weken geleden
100% beveelt Pennings Bouw BV aan
9

Vakkundig, vriendelijk en duidelijk

Wij zochten naar een aannemer met ervaring in duurzaam verbouwen. We hadden een jaren zestig huis met energie label G en hebben het nu goed geïsoleerd, warmtecollectoren en zonnepanelen op het dak en een warmtepomp met vloerververwarming. Nu heeft ons huis een label A+. Omdat het een verbouw betrof was er veelvuldig overleg nodig vanwege onvoorziene aanpassingen. Hier heeft de aannemer ons goed bij geadviseerd zodat we alle andere belangrijke zaken als elektra, riolering, enz. ook weer bij de tijd hebben. De duur van de herbouw had wat ons wel iets korter mogen zijn. Alle bouwwerkers waren een voor een vriendelijk, degelijk en heel bekwaam. We hebben een beetje pech gehad met de keuken maar dat lag aan het keukenbedrijf. We zijn nu heel tevreden met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - november 20, 2020
10

Goed advies en nakomen afspraken

Nette werkzaamheden. Netjes gemonteerde kozijnen en deuren. Vriendelijke vakmensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vendelbosch - oktober 27, 2020
9

Van begin tot eind prima geregeld, nette werkers, top kwaliteit.

Wij hebben een aanbouw laten plaatsen door Pennings Bouw. Hadden zelf geen ervaring met een dergelijk groot project en zijn vanaf het begin goed bij de hand genomen door Pennings Bouw. In het voortraject werd er ruim de tijd voor ons genomen en er is goed meegedacht. De bouw heeft in totaal 6-8 weken in beslag genomen, precies volgens planning. Er werd goed gecommuniceerd en over het algemeen erg netjes gewerkt (en dagelijks opgeruimd). Door een zeer professioneel stofschot hebben wij gedurende de verbouwing nauwelijks last gehad van stof of viezigheid in de woonkamer. De kwaliteit is voor zover we kunnen beoordelen goed. De offerte was transparant opgebouwd, dus je weet wat je waar voor betaalt en wat je krijgt. Denk wel dat de prijs wat hoger dan gemiddeld is, maar wat ons betreft was dat het meer dan waard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - september 13, 2020
9

Kwaliteit en duurzaamheid

Samen met Pennings bouw zijn we een grote uitdaging aangegaan om onze woning te renoveren, fors uit te breiden en gelijk ook naar “Nul op de Meter” te brengen. De afgesproken casco oplevering van Pennings bouw heeft geleid tot een mooi eindresultaat. Bijzonderheden in deze grote verbouwing zijn netjes en flexibel opgepakt waarbij extra kwaliteit wordt gegenereerd door het toepassen van degelijke en stabiele oplossingen en A-kwaliteit materialen. Naast de geleverde kwaliteit en prettige samenwerking/communicatie een compliment om de uitdaging aan te durven gaan om ook te werken aan nieuwe moderne (bouw)technieken. Nodig om de nog minder bekende concepten als passief bouwen, nul op de meter en all electric goed in de pratijk te kunnen realiseren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - augustus 27, 2020
9

Communicatie kan beter, eindresultaat niet!

De start van het traject verliep niet zo soepel als het wellicht had gekund, de communicatie liet soms op zich wachten maar uiteindelijk bleek dat de dakkapel meer dan het wachten waard was! Perfect afgewerkte dakkapel die mooi past bij de woning.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - juli 28, 2020
9

Als je gaat voor hoge kwaliteit, een strakke afwerking en afspraak = afspraak

Ons nieuwe huis is van binnen helemaal verbouwd, plafonds, wanden, vloeren, badkamers, keuken en al het leidingwerk voor o.a. elektra, water en CV. Een grote klus van maar liefst 8 maanden. Pennings heeft niet alleen prima eigen vaklui maar werkt samen met bewezen goede andere vakmensen. Heerlijk dat Pennings dat allemaal netjes regelt en op elkaar afstemt. Je hebt er zelf weinig omkijken naar. Door de vakmannen wordt er creatief meegedacht om zo tot mooie, praktische en betaalbare oplossingen te komen. Kleine foutjes zijn in zo een grote klus onvermijdelijk. Die worden echter niet weg gebagatelliseerd, maar keurig opgelost. Met een prachtig eindresultaat waar je blij van wordt. Als we ooit weer gaan verbouwen willen we dat zeker weer met Pennings doen. Mannen Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bruchem - juli 25, 2020
8

Aardige mensen, leveren vakwerk en ruimen netjes op.

Ze hebben mij onwijs uit de brand geholpen toen wij met een half af huis zaten en onze huidige aannemer langdurig ziek werd. Ze hebben mij tussen hun huidige klussen door gepland zodat we niet met een open dak hoefde te slapen. De communicatie was vele malen beter dan wat we gewend waren bij de andere aannemer maar toch moest ik soms wel lang wachten voordat ze reageerde op mijn mails. Al met al een dikke 8 en ik zou ze zeker aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brakel - juli 24, 2020
10

Betrouwbare aannemer die afspraken na komt en goed werk levert.

Voor de tweede keer samenwerking met Pennings Bouw aangegaan en wederom zeer tevreden. Dit keer volledige renovatie van onze badkamer en slaapkamer. Wat wij als zeer prettig ervaren is de duidelijke afstemming en communicatie. Daarnaast zijn de medewerkers van de partijen waarmee zij werken zeer nette en professionele mensen. Als laatste niet geheel onbelangrijk is het werk dat wordt opgeleverd goed uitgevoerd. En als iets toch aangepast moet worden wordt hier snel op terug gekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - juni 19, 2020
9

Fantastisch werk geleverd

Voor de verbouwing van mijn nieuw aangekochte huis (nieuwe badkamer, zolderisolatie, isolatie van de bijkeuken, vervangen van de mechanische ventilatie, modernisering van de meterkast, betimmering om allerhande leidingen heen, stuken van bijna de gehele woning) heb ik contact gezocht met Penningsbouw. Fijn contact gehad over de mail, daarna een zeer prettig eerste gesprek waarin we de kans kregen om precies uit te leggen wat ik wilde. Ook heeft Penningsbouw mij doorverwezen naar een badkamerwinkel waar ze goede ervaringen mee hadden. Tijdens de 4,5 week dat Penningsbouw in mijn huis is bezig geweest hebben ze me continue op de hoogte gehouden, en vaak gevraagd hoe ik dingen hebben wilde. Er is ontzettend netjes gewerkt en alles waar ik een op of aanmerking over had is onmiddelijk gefixt. Al met al een prima bedrijf en zeker de investering waard als je zeker wil weten dat je klus goed uitgevoerd wordt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - april 16, 2020
8

Mooi werk

Goed advies, mooie materialen, nette medewerkers. Heel tevreden met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - april 6, 2020
10

meedenkende vakmannen

Dak vervangen en nieuwe aftimmerwerk buitenom, ziet er erg strak uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bruchem - april 6, 2020
8

Betrouwbaar bedrijf dat haar afspraken nakomt

Betrouwbaar bedrijf die nakomt wat ze belooft en herstelt als er een iets mis gaat. Keuze van de onderaannemers kan beter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - februari 13, 2020
9

Professioneel en volgens afspraak

Onze ervaring met Pennings Bouw is erg positief! Alles is volgens afspraak en professioneel opgeleverd. Het ziet er allemaal prima uit. Zeker gezien het feit dat wij wat last-minute wijzigingen wilden of erg laat waren met bepaalde keuzes, werd dit toch goed opgepakt door Pennings Bouw. Communicatie via telefoon of WhatsApp was altijd goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk (Gld) - december 16, 2019
8

Er was een prettige samenwerking en er is goed werk geleverd.

Zie hier boven Inmiddels wonen we hier nu ca. 10 maanden met plezier!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kerkdriel - augustus 9, 2019
9

Eerlijk, betrouwbaar en een strakke planning

Erg enthousiast over Penningsbouw bij verbouwing bovenverdieping, nieuwe kozijnen en nieuwe badkamer. Er wordt goed en strak gepland en gemaakte afspraken worden nagekomen. Communicatie is perfect. Denken goed mee in gemaakte plannen en geven zo nodig verbetering in het ontwerp. Hebben niet alle specialismen zelf in huis, maar onderaannemers worden goed aangestuurd. Daardoor misschien niet de allergoedkoopste, maar daardoor wel alleen de juiste vakmensen voor het juiste werk. Klasse!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's Hertogenbosch - juni 20, 2019
10

Zeer goed, snelle communicatie

Fijn bedrijf, denken goed mee en komen hun afspraken na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hedel - juni 18, 2019
8

goede kwaliteit van afwerking en meedenkend aan oplossingen

Zoals altijd weer een goede ervaring . Minpuntje deze keer dat de bestelde deuren de verkeerde kant opdraaiden waardoor ik op de nieuwe bestelling weer 6 weken moest wachten. Verder niets dan log.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - mei 28, 2019
9

Hoge kwaliteit en volgens afspraak. Keurig personeel

x
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bruchem - mei 28, 2019
10

Zeer tevreden over de samenwerking; prima personeel, deskundig

Pennings Bouw is betrouwbaar, weet van wanten in bijzondere situaties, heeft (voor zover wij gezien hebben) prettige medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - april 21, 2019
9

Betrouwbare en van vakmanschap blijkgevende onderneming..

Bij ons werd een grote convectorput verwijderd en de vloer daarna professioneel gedicht en op hoogte gebracht. Vooraf werd een gedegen en goed uitgewerkte offerte ontvangen. De medewerkers van Pennings werkten vakkundig en in hoog tempo. Na afloop ruimden ze alles keurig op. Ze waren vriendelijk en vakbekwaam. Ik heb er een hoop van kunnen leren. Hopelijk vonden ze het niet irritant dat ik ze af en toe op de vingers keek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - april 15, 2019
10

Goed advies → vakkundige uitvoering → prachtig resultaat

Pennings Bouw heeft bij ons een aanbouw van 2,5 meter met schuifpui en lichtstraat gerealiseerd. Hierin heeft men gedegen advies gegeven over de (on)mogelijkheden en vervolgens netjes alles volgens afspraak tot uitvoering gebracht. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bos - maart 29, 2019
9

Vriendelijk personeel, meedenken en mooi resultaat

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. In het voortraject zeer goede communicatie en al onze vragen werden duidelijk beantwoord. Alle mensen (ook onderaannemers) die over de vloer zijn gekomen hebben ontzettend netjes gewerkt en waren zeer vriendelijk. Tijdens het bouwproces liepen we wat vertraging op en werd soms naar onze mening te weinig gecommuniceerd. Dit hebben we uitgesproken en is goed opgepakt. Wij zijn enorm tevreden en zouden iedereen Penningsbouw aanraden. Als we zelf weer gaan verbouwen zouden we hen zeker weer benaderen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - maart 25, 2019
9

Werken goed en netjes met mooi resultaat.

Zowel eigen mensen als onderaannemers werken secuur en netjes. Alles keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst. Prettig om mee samen te werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - november 19, 2018
10

Komen de afspraken

Reageren snel en correct. Leveren wat ze afspreken. Kwaliteit en Service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - november 16, 2018
10

Uiterst tevreden!

Pennings Bouw heeft de rigoureuze verbouwing van onze woning tot volle tevredenheid uitgevoerd. Van het meedenken in het voortraject, de uitgevoerde werkzaamheden, het nakomen van afspraken en de professionele medewerkers; niets dan lof!! Korte lijntjes, heldere communicatie, flexibele instelling en een goede planning die ook nagekomen wordt. Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij als zeer tevreden klant nu van ons schitterende huis kunnen genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bruchem - november 12, 2018
30 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 12 beoordelingen