Ook de nieuwbouw van uw woning is bij Pennings Bouw in goede handen.
Hierbij is bijna altijd een architect nauw betrokken. Het meest ideaal is dan ook om de aannemer al in een vroeg stadium te betrekken. In bouwteam, met u en de architect, komen we gezamenlijk tot een optimaal resultaat. We denken met u en de architect mee in praktische en technische oplossingen. Het laten bouwen van een nieuwe woning (of garage) kan variëren van alleen ruwbouw tot de complete afwerking, aan u de keuze!

Pennings Bouw is aangesloten bij BouwGarant, het afsluiten van de nieuwbouwgarantie is mogelijk.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons.

Filmpje met dank aan Pelser Filmproducties en De Ontwerppraktijk uit Den Bosch

Wanneer schakel ik de aannemer in bij nieuwbouw?

Het is ook bij nieuwbouw aan te raden om zo snel mogelijk een aannemer in het proces te betrekken. De ideale combinatie is een samenwerking van opdrachtgever, architect en aannemer zodat uw wensen vertaald worden in mooi ontwerp, waarin meteen meegedacht wordt in technische en kostenoptimale oplossingen.

Moet ik altijd een Nieuwbouwgarantie van BouwGarant afsluiten?

Als u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voor een nieuwbouwwoning af wilt sluiten, is een nieuwbouwgarantie van BouwGarant een vereiste.

Heb ik een architect nodig?

Bij nieuwbouw is bijna altijd een architect betrokken, de architect ontwerpt voor u een woning als een maatpak, het voldoet aan uw eisen, aan de eisen van het bouwbesluit en aan de eisen van welstand. Spreek altijd duidelijk af wat er in de opdracht van de architect zit, ontwerpt hij/zij alleen uw woning of worden ook alle werktekeningen gemaakt?

Heeft u meer vragen?

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via 0418-840015, info@penningsbouw.nl of de Whatsapp button op de website.

“Wij (ver)bouwen uw huis, u maakt het uw thuis!”

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat