Pennings Bouw levert houten, kunststof en aluminium kozijnen, aan u de keuze.
Het vervangen van uw oude tochtende houten kozijnen voor kunststof kozijnen met HR++ of zelfs triple (3 dubbel) beglazing en uiteraard een goede kierdichting verhoogd uw wooncomfort en verlaagd uw energierekening. Bij kunststof kunt u kiezen uit glad of met houtnerf. Ook de detaillering lijkt, op verzoek van de Nederlandse consument, steeds meer op hout. Wilt u de verschillende uitvoeringen zien, kom dan eens kijken in onze showroom.

Aluminium kozijnen komen minder vaak voor in de particuliere sector maar kunnen ook zeker een alternatief zijn. Aluminium heeft eveneens weinig onderhoud nodig, heeft een lange levensduur, zeer degelijk en in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Ook aluminium kozijnen kunt u in onze showroom bekijken.

Waarom zou ik mijn kozijnen vervangen?

Als uw kozijnen rot zijn of een slechte aansluiting hebben dan verbruikt u meer energie en tocht zorgt voor koudeval en trek en dus een onbehaaglijk binnenklimaat. Meestal hebben oudere kozijnen ook nog enkel glas of gewoon dubbel glas. Nieuwe kozijnen met HR++ glas zorgen dus voor energiebesparing en minder onderhoud, dus minder kosten. Indien u voor kunststof of aluminium kozijnen kiest behoort schilderwerk ook tot het verleden.

Zijn er standaard maten voor kunststof kozijnen?

Nee, alle kozijnen zijn altijd maatwerk en dit heeft geen negatieve consequenties voor de prijs.

Kunnen kunststof kozijnen in alle kleuren geleverd worden?

Er zijn circa 50 standaardkleuren, zoals wit, creme, antraciet, monumentengroen, etc. Ook is het mogelijk om bv de draaiende delen in een andere kleur uit te voeren dan het kozijn. Of aan de binnenkant wit en buitenkant antraciet. Vraag of uw voorkeurcombinatie mogelijk is.

Heeft u meer vragen?

“Wij (ver)bouwen uw huis, u maakt het uw thuis!”

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp chat